20101010

error??

zdravím bloggerky,

ne, neumřela jsem:D jen takový malý poznatek. co to se všemi bloggerkami je? postupně se všechny mé oblíbené blogy stávají pro mě nepřístupnými. a musím přiznat že ten nápis "Tento blog je otevřený pouze pozvaným čtenářům" mě už začíná štvát! co se to děje? Sab, Lili, Annika.. kdo další?

btw: Society blog další.. nějaký nový trend? 

31 comments:

  1. naprosto souhlasím...

    ReplyDelete
  2. Taky se divím... k Anikke jsem chodila strašně ráda :(

    ReplyDelete
  3. a co teprve já - anonymní (neb nemám blog a nechci mít blog), co prakticky nezanechává komentáře přesto téměř každý den sleduje blogy, jak já se k nim dostanu? inu - nijak. :( škoda..

    G

    ReplyDelete
  4. Anonymní G: to je jedno jestli jsi Anonymní nebo ne, já jsem k Lili také chodila pořád, nechávla jí komentáře a stejně k ní nemám přístup, k Sab taktéž.. nevim co to ty blogggerky popadá..

    ReplyDelete
  5. Přesně.. taky jsem jim nechávala komentáře.. chodila tam skoro každý den.. :( a ony na nás takhle.. je to velká škoda že blog nenechaly veřejný.. :(

    ReplyDelete
  6. ... příliš krásné období na to, trávit jej na blogu ... přehodnocení priorit a rozmyslet si pořádně, jak dál bude blog pokračovat ... :)

    nechtěla jsem to nechat bez komentáře, výjimečně ;) .

    ReplyDelete
  7. Sab: to jsem ráda;)
    tak snad se k blogování opět vrátíš, tvé trefné články mi chybí, ale to moc dobře víš:)

    ReplyDelete
  8. Taky jsem si toho všimla. Objevím blog, co se mi líbí, párkrát prohlídnu. To už musí být, když něco okomentuju, a to za účelem pochvaly.. ještě včera OK, ale dnes již "Pouze pro zvané"..
    Pochopitelně, je to každého věc. Jen to na mě působí dosti nedobře.. zvláštně, prazvláštně.. Jako: ty jo, teď si někdo díky mému (pochvalnému) komentu prohlédl můj blog, a podle nich asi není dost [kůl]..a navíc je můj koment či existence blogu natolik pohoršila, že se chtěli vyvarovat dalších "setkání" s póvlem :)
    Sab je ale vyjímka, u které jsem se dovtípila sama, že prostě momentálně nemá blogové období, a raději užívá života :) Vývoj blogu, co jsem měla možnost sledovat, tomu dost napovídal.
    Ale pokud si někdo pořídí "chlubící" blok (jak tomu říkám).. a obtěžují ho komentáře.. tak to je jiná.. Samozřejmě výše zmíněné berte s rezervou, mám prostě sklony k přehánění :)

    ReplyDelete
  9. Já teda myslím, že je každýho věc, jak si nakládá se svým blogem, pokud je to blog osobní. U mě je důvodem dočasná zaneprázdněnost a taky pracuju na novém vzhledu blogu, který ještě není ucelený. Až bude, znovu ho otevřu ;)

    ReplyDelete
  10. LILI: jéé.. tak to se těšííme! :)

    ReplyDelete
  11. Lili: tenhle článek neměl nijak útočit ani na tebe, ani Sab či jiné blogy. napsala jsem to proto, že ráda navštěvuju jak tvůj blog tak Anniky a spol., ráda si prohlížím staré fotky a čekám na nové články a najednou je mi přístup odepřen.. a popravdě jsem kvůli tomu byla mrzutá. můj seznam blogů které za to opravdu stojí a navštěvuji je každý den je celkem krátký a když se takhle ztenčuje je to celkem frustrující:D
    nicméně mě uklidnilo že ho brzy budu opět moct navštěvovat:))

    ReplyDelete
  12. Dá se pochopit, že je blog "under construction", ale jinak tomu moc nerozumím... Podlě mě se blogy vytváří právě z toho důvodu, aby je lidi mohli číst, tak jsem to já chápala od začátku. Ale samozřejmě je každého věc, jak s vlastním blogem naloží, ať už tomu rozumíme nebo ne!

    ReplyDelete
  13. Pravda je taková, že když si někdo blog uzavře, tak má k tomu jistě své důvody. Jednoho dne je prostě konec. Přijde z ničeho nic, jako smrt.

    ReplyDelete
  14. Tak vsetci zrazu potrebuju blogovu pauzu. Najprv sa tu roztrhlo vrece s blogmi a teraz vsetci uvazuju, ze ho zavru a vacsinou preto, lebo niekto znamy si cita ich blog a im to vadi. Pride mi to zvlastne.
    Baby sa tu zveruju s roznymi vecami celemu svetu, ale najblizsim sa to hanbia povedat?
    ???

    ReplyDelete
  15. Nat já jsem blog zavřela a napsala tam zdůvodnění, teď u mám nový, o které jsem všem řekla a zase funguju :-)

    ReplyDelete
  16. B. Napoleonová: je to tak, že mnohem snadněji se tohle všechno zděluje "počítači" než lidem okolo sebe. navíc pro tenhle "koníček" ani nemusí mít pochopení.. a tak.. taky si připadám divně když si některé holky povídaly o tom co píšu na blog, nebo když mi kámoška napíše " hej četla jsem ve škole tvůj novej článek" .. ale co:))

    Simone: jojo už jsem zaregistrovala a jsem ráda;)

    ReplyDelete
  17. B.Napoleonová - Je rozdíl, když si Tvůj blog čtou lidi, kteří se o módu zajímají anebo např. obchodní partneři, jako se to stalo u mě. Přeci jen už mi není 16 a ne každý dokáže pochopit takový koníček, kdy se holky fotí "před zrcadlem".

    ReplyDelete
  18. přesně tak, chápu to Simone. tohle málo kdo pochopí..
    ale tak tvůj blog má úroveň, nemáš se za co stydět;)

    ReplyDelete
  19. aj mňa to zamrzelo, hlavne u Sab, tak sa snáď vráti :)

    ReplyDelete
  20. natie děkuju za podporu. Snažím se teď pojmout blog jinak a vynechat fotky před zrcadlem, aby to mělo vyšší uroveň a já se za něj nemusela stydět :-)

    ReplyDelete
  21. řekla bych že tu jsou jiné adeptky které by se měly za blog stydět;)
    jsem ráda že Lili i ty už jste zase zpátky, teď ještě Sab a Annika a budu spokojená:))

    ReplyDelete
  22. To mě opravdu těší! :-)
    Anniku já vůbec neznám, ale jestli se vrátí k blogování, tka mi dej vědět a já se na ní mrknu :-) Sab se určitě vrátí, až nabere síly k blogování :-)

    ReplyDelete
  23. K Sab se taky nemůžu několik dní dostat.:(
    Jsem ráda, že jsi zpátky.
    Kosmetiku jsem objednávala přímo z Lush.cz ;)
    BTW: Neviděla jsem tě v Brně ku příležitosti přehlídky Agáty Hanychové?

    ReplyDelete
  24. trend "society blog" neznám, co je náplní takového society blogu?

    ReplyDelete
  25. Miss Taken: no zpátky.. to by se nedalo říct, sice mi blog chybí, ale jestli se vrátím tak zaprvé nejspíš někam jinam a zadruhé kolem Vánoc, teď toho mám moc:)
    v Brně jsem (bohužel?) nebyla:) mám to trochu z ruky;)
    děkuju, mám v plánu si tu masku objednat, když jí tak vychvaluješ..
    a ten society blog to jsi blbě pochopila, myslela jsem to tak že society blog(ex blog Simone) je další zablokovaný;))

    ReplyDelete
  26. Nevím co s tím je!taky mě to štve!

    ReplyDelete
  27. jé fakt jo? :) já jsem byla nadšená ... hrozně hezké město! :)

    ReplyDelete
  28. Souhlasím...ten nápis na blozích mě taky štve...:D Ovšem já nemám nic moc co dodávat, jelikož na blog taky kašlu...jak vlastně víš z fb..:D

    ReplyDelete